2010. április 16., péntek

Főzőversenyről


Igértem, hogy majd írok róla a héten, most megteszem. A történet nagyon egyszerű: tetszőleges létszámú csapattal reggel 8-ra jó ha érkeztek, mert 13:00-ra kész kell lenni a kajának. Fát, tűzrakó helyet biztosítunk. Teljesen mindegy mit főztök, lényeg, hogy a tiétek legyen a legjobb, legízletesebb kaja (csinálhattok akár gulyást de akár sült tésztát mákos kiflivel is, ebbe nem szólunk bele). Nevezési díj nincs, zsűrizés a Vacsoracsata szerint történik, azaz 1-10ig terjedő pontszámokkal egymás kajáit pontozzátok. Kóstoltatásra nem kell sokat kínálni, csak annyit, amiből már lehet érezni az ízét az ételnek. Sőt, befolyásolni is lehet a kóstolót! Én a HP-t ajánlom (gyk: Házi Pálesz). Így kiderül ki lesz egy évig a Majális legjobb szakács csapata! Egyetlen kikötés van csupán, hogy ÁPRILIS 28. szerdáig adjátok le a nevezési szándékotokat, hogy tudjuk mennyi helyet és fát kell biztosítsunk! Köszi:)
Egyéb információ Kürti Márta: 06-20-919-9374

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése